Shopping

Sådan følger du et af sommerens største modetrends

Moden ændrer sig hele tiden, og det kræver bestemt sin kvinde er være på forkant med, hvad de hotteste trends er hele tiden. Dog er der en tendens, der er blevet mere og mere populær, og det er egentlig helt forståeligt. Det er selvfølgelig det flotte, enkle og praktiske sommer outfit, playsuiten, der er tale om. Den går igen flere og flere steder, hvilket man godt forstår, når først man kender til den og ved hvordan den kan bruges.

Et outfit der kan bruges til det hele

Playsuiten er en kombination af shorts, kjole og top. Over- og underdelen hænger sammen, men brydes ofte i taljen, hvor der enten er et bælte eller en tynd elastik til at fremhæve din figur. Overdelen minder ofte om en kjole eller flot top. Det kan variere meget, om den er med lange eller korte ærmer. Underdelen er et par shorts, som ved første øjekast blot ligner en nederdel. Derfor er dette outfit velegnet til både hverdag og fest.

Få accessories og du kan gøre outfittet dit helt eget

Med meget få accessories kan du hurtigt pifte outfittet op, hvis det er det du ønsker. Du kan for eksempel tilføje din yndlingstaske, tage et par høje stiletter på til og en stor flot solhat, og så er du klar til at deltage i en festlig havefest. Omvendt kan du også tage et par støvler på til, en let forårsjakke og stor taske, og du er klar til at indtage hverdagen og dens mange gøremål i et dejligt og behageligt outfit. Med andre ord, du har altså mulighed for at gøre lige det, du ønsker ved sættet og gøre det til dit eget, selvom det er et sæt som er meget populært.