Uncategorized

Sådan får du styr på dit varmeforbrug

Vinteren er så småt ved at være over os, og det betyder, at vi skal have skruet op for varmen rundt omkring i de danske hjem. Det kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse at have varme på derhjemme. Derfor får du her 5 tips til at få styr på dit varmeforbrug.

 1. Isoler din bolig
  En af de bedste investeringer, du kan lave i din bolig, er grundig isolering. Jo bedre isoleret din bolig er, jo færre penge skal du bruge på din varmeregning hver måned. Det er måske en større investering, men den vil komme igen på besparelserne og en øget salgsværdi af huset.
 2. Installer en cirkulationspumpe
  En cirkulationspumpe kan hjælpe med cirkuleringen af det varme vand i dine radiatorer. Det sikrer, at der hele tiden er det rigtige flow af vand, og der holdes en jævn varme. Med en jævn varme bruger du færre penge. Find et udvalg af cirkulationspumper her.
 3. Hold et stabilt varmeniveau
  Et stabilt varmeniveau er det bedste for din varmeregning. Hvis du hele tiden skruer op og ned for varmen, tager det meget energi at varme op. Når du lufter ud, er det bedst at gøre det ofte, men kort tid af gangen. Det sikrer, at huset ikke bliver gennemkoldt for at at skulle opvarmes igen.
 4. Installer jordvarme
  Jordvarme er en meget stor investering og kan ikke lade sig gøre alle steder. Det kan dog være en rigtig god løsning, der vil være meget billig på lang sigt. Snak med din lokale installatør og hør om du kan få jordvarme.
 5. Køb en smart termostat
  En smart termostat på din radiator kan hjælpe med at kontrollere temperaturen og sikre et flow af varme, der er stabilt og billigt. Den kan også tidsindstilles, så der er varmest, når du rent faktisk opholder dig i dit hjem.