Bolig

Sådan får dit stengulv nyt liv igen

Flere og flere bruger igen sten og fliser i indretningen. Materialer som marmor og terrazzo er blevet populære. De giver et element af natur i boligen, som er meget populært. Derudover er alle gulve også helt unikke. Det tiltrækker rigtig mange mennesker i dag, hvor mange sætter pris på, at have noget, som ingen andre har. Et andet stenmateriale der er blevet meget populært er betongulvet. Tidligere har det være forbeholdt virksomhedsbygninger som lagerhaller og store detailforretninger. Betonnet er billigt, samtidig med at det giver en rå og cool stemning.

 

Er dit smukke stengulv blevet lidt slidt og ridset? De fleste stengulv har en utrolig holdbarhed og er super slidstærke. Ikke desto mindre kan de sagtens blive slidte og man vil efter mange år eller brug, opleve ridser og hakker. De fleste stengulve mister også deres glans efter en årrække og skidtet sætter sig nærmest permanent. Mange smukke stengulve er udsat for hårde tryk og kan bære præg af kalk- og sæberester, som er umulige at rengøre.

Diamantslibning og efterbehandling

Når dit stengulv skal have nyt liv igen er det bedst at give en slibning. Hos Jysk Gulv Renovering foretager de slibninger af alle typer stengulve. Om det er marmor, marmorsplit, terrazzo, beton eller travertinggulv gør ingen forskel. Gulvet slibes med en særlig diamantslibemaskine der kan slibe i flere forskellige niveauer. Slibningen foregår i flere trin – alt efter hvor slidt dit gulv er. Slibningen forløber fra den groveste til den fineste slibning over så mange trin, som der er brug for.

 

Efter slibningen poleres gulvet. Dette fremhæver farverne og glansen i gulvet. Inden Jysk Gulv Renovering forlader dit gulve forsegles gulvet. Forseglingen trænger ned i de øverste millimeter af stengulvet. Denne forsegling lukker af, så der ikke kommer skidt og snavs under overfladen. Forseglingen hjælper ikke kun til at holde dit gulv glansfuldt, men gør det også lettere at gøre det rent i fremtiden.

Jysk Gulv Renovering

Jysk Gulv Renovering er en del af PR Rengøring. Virksomheden blev grundlagt i 2002 i Herning. Med over 180 medarbejdere er du sikret en kvalitetsløsning med massere af erfaring. Jysk Gulv Renovering dækker hel Jylland og Fyn. Virksomheden servicerer virksomheder såvel som private. Iblandt deres kunder kan bl.a. nævnes store virksomheder som Meny, Bauhaus, Dagli’ og Super Brugsen, Kvickly, DIFKO og COOP.

 

Et smukt og rent gulv er altafgørende for din virksomheds fremtoning. Selv med et kvalitetsgulv der er super slidstærkt, kan det ikke undgås at gulvet mister sin glans med mange kunder, kundevogne og varevogne der bliver trillet rundt på gulvet dagen lang. Et smukt gulv giver kunderne en fornemmelse af en smuk butik og indbyder til længere ophold og mere indkøb. De fleste kunder kan bedst lide at handle de steder, hvor der er pænt og rent.

 

Jysk Gulv Renovering er også særligt specialiseret i renovering af badeværelsesgulve, hvor der ofte anvendes f.eks. terrazzo eller marmorgulve.