Erhverv

Travlhed hos ungt reklamebureau nær Århus

reklamebureau århus

Et reklamebureau kan være en stor hjælp, hvis du ønsker hjælp til opgaver indenfor grafisk design samt markedsføring.

Et af de danske reklamebureauer, som i tidens løb har hjulpet mange forskellige typer af virksomheder med at tage hånd om opgaver indenfor grafisk design er det danske firma, Grafikr.

Grafikr er et firma, som drives af to unge iværksættere med en bred vifte af forskellige kompetencer indenfor online markedsføring. Virksomheden har lige siden virksomhedens spæde start lagt stor vægt på at kunne tilbyde en bred vifte af forskellige typer af opgaver indenfor markedsføring og grafisk design og udfører den dag i dag mange former for opgaver for et hav af virksomheder.

Reklamebureau med rådgivning i centrum

Udover at udføre grafisk arbejde for et hav af forskellige virksomheder er en helt central del af arbejdet for virksomheden, Grafikr, samtidig også at rådgive de mange forskellige virksomheder, som virksomheden til daglig arbejder for – og i tidens løb er det både store som små virksomheder, som virksomheden har rådgivet.

reklamebureau århus

Lægger vægt på værdiskabelse og bundlinje

Virksomheden, Grafikr, har lige siden virksomhedens spæde start lagt meget stor vægt på at sørge for, at virksomhedens kunder har opnået en stor værdi af det stykke arbejde, som firmaet har lavet for deres mange forskellige kunder.

Måden hvorpå de to unge ejere af reklamebureau gør dette er blandt andet ved at lægge stor vægt på at sikre, at virksomheders konverteringsrate ligger på et fornuftigt niveau, således at størst mulig andel af de besøgende på kundernes website rent faktisk ender med at blive til betalende kunder – og ikke bare besøger virksomhedens hjemmeside for dernæst at oppe videre til et andet website.

Hvis du godt kunne tænke dig at læse mere omkring det unge reklamebureau nær Århus, så kan du med stor fordel gå ind på firmaets website og tage et kig på hvilke forskellige ydelser, som virksomheden tilbyder.

Virksomhedens hjemmeside kan du finde på Grafikr.dk.