Erhverv

Optimér industrien med en svingkran

Løfteredskaber er altafgørende for en industris kapacitet. De mange løft, der gentagende finder sted, når emner skal flyttes frem og tilbage, er svære for medarbejderne at klare manuelt, og derfor er der brug for hjælp for at kunne optimere arbejdet. En af de førende løsninger på markedet er svingkranen, der med sine mange muligheder kan løse de tunge udfordringer hos enhver industri. 

Det er tunge materialer og emner, der arbejdes med i de forskellige industrier, og for ikke at lade det gå ud over medarbejdernes helbred, når der skal løftes og flyttes rundt på de mange kilo metal, jern, træ osv., vælger flere og flere industrier at gøre brug af de såkaldte svingkraner.

En svingkran til enhver industri

Uanset hvor mange eller hvor tunge løft, der kræves, kan en svingkran klare jobbet. Stort set alle industrier gør efterhånden brug af løfteredskaber såsom svingkraner, fordi det ganske enkelt optimerer arbejdsprocessen og beskytter medarbejderne mod unødvendig fysisk slid. Svingkranen kan opfylde en meget bred vifte af behov, og den er således en ideel løsning til enhver industri – hvad enten det er 20 kilo eller 2000 kilo, der er tale om. Der findes forskellige slags svingkraner, heriblandt gulvmonterede søjlesvingkraner, mobile svingkraner, loftmonterede svingkraner og vægmonterede svingkraner, da der kan være brug for forskellige typer svingkraner alt efter hvor meget plads, der er til rådighed, samt hvordan selve industrien er indrettet.

Få hjælp fra specialister

Det er utroligt vigtigt, at svingkranen, man investerer i, er den helt rigtige under de forhold, som industrien giver. I den forbindelse er det yderst fordelagtigt at sparre med specialister indenfor området, som kan komme med kvalificeret vejledning ud fra en given industris behov. På den måde får man valgt det rigtige udstyr fra starten, og skulle der komme uventede udfordringer eller spørgsmål hen ad vejen, er det særligt godt at have fagfolk med de rette kompetencer ved hånden. Netop dette er erfaringen, som ALVAC A/Ss kunder har gjort sig. På ALVAC A/Ss hjemmeside findes en lang række eksempler på virksomheder og industrier, der i samarbejde med ALVAS A/S har fået optimeret arbejdspladsen og løst udfordringerne omkring at skulle løfte og fragte tunge ting. Alle svingkraner og andet løfteudstyr, der forhandles hos ALVAC A/S, er designet efter de meget specifikke krav, som de forskellige kunder har haft indenfor blandt andet lager og logistik, jern- og metalindustrien, møbelindustrien og mange flere områder. De mange års erfaring med kundespecificerede løsninger har gjort, at ALVAC A/S står meget stærkt på markedet og har ry for at være i toppen, når det gælder service, support, levering og montering.

Læs mere om hvordan virksomheden eller industrien kan optimeres ved at investere i løfteudstyr på hjemmesiden.