Bolig

Der er mange overvejelser når man bliver husejer

Der er mange økonomiske anliggender, som man skal have styr på, inden man køber et hus. Det er de færreste mennesker, som har en pengeopsparing, der er stor nok til, at man kan udbetale det fulde beløb, som et hus koster, på én gang. Derfor tager de fleste et lån i banken eller i en kreditforening, når de køber hus. Inden man kan få lov til at låne så store pengesumme, så skal man dog leve op til en række krav. For det første, så skal man kunne dokumentere, at man har en fornuftig og stabil indtægt. For det andet, så skal man selv have, hvad der svarer til 20 procent af beløbet, som huset koster.

I hvert fald, hvis man vil slippe uden om banken. Som du nok kan høre, så er der meget, man skal have styr på. I den forbindelse kan det være en kæmpe hjælp at hyre en revisor. Der findes mange dygtige revisorer i det danske land, og du kan finde dem her. Har du for eksempel et firma du driver fra hjemmeadressen kan revisoren rådgive dig i de skattetekniske muligheder der er i at leje en del af din bolig ud til dig selv. Så kan en del af din husleje blive betalt skattefrit af dit firma. Det er blot en af de mange måder hvorpå en statsautoriseret kan hjælpe dig i forbindelse med et huskøb.

Når der er styr på alt det praktiske, og huset er købt og overtaget, så skal det selvfølgelig fejres! Og det hører naturligvis til en fest, at der bliver serveret drinks med is i. Mangler du isterninger til din kommende fest, så kan du finde is til din fest her. Din statsautoriserede revisor skal ikke kun inviteres til festen. Han kan også rådgive dig hvordan du holder et arrangement for dine kunder for at fejre firmas nye domicil.

Husejerskab skal fejres med en havefest

Som sagt: Når huset er købt og overtaget, så skal det fejres! Noget af det skønne ved at blive husejer, det er, at man pludselig har sin helt egen have. Mange har boet i lejlighed, inden de køber hus, og derfor kan det være en helt fantastisk følelse, når man går fra lejlighed til hus og have. I forlængelse hermed, så er det oplagt, at man holder sin indflytterfest som en havefest. Der er selvfølgelig altid en risiko, når man vælger at holde fest ude i det fri, da man aldrig helt kan regne med det danske vejr. Hvis man holder sin fest i løbet af sommeren, så er der dog gode chancer for, at vejret holder. Med en havefest så bliver haven indviet med stil. Samtidig så er en indflytterfest en rigtig god mulighed for, at hele ens familie og omgangskreds kan se det nye hjem. I princippet så burde man også invitere sin revisor med, da en revisor som sagt er en uundværlig hjælp og støtte, når man beslutter sig for, at man gerne vil være husejer.

Fest og is

Ingen fest uden drinks, og ingen drinks uden isterninger. Når man holder en havefest i sommervejret, så skal der drinks på bordet. Derfor skal man huske enten at lave eller købe isterninger i god tid. Isterninger kan pifte enhver drink op. Derfor har stort set alle restauranter, cafeer og barer også en isterningemaskine i enten deres bar eller i deres køkken. Når man skal købe en maskine, der kan lave is, så bør man overveje, hvilken slags is, man ønsker. Hvis isen primært skal anvendes til sodavand og saftevand, så er det nok bedste med en maskine, så producerer ganske almindelige isterninger. Isterninger magen til dem, som man laver med isterningeposer. Hvis man derimod skal lave mange drinks og cocktails, for eksempel på et diskotek, så kan det være en bedre løsning, at have en maskine, som laver knust is. Knust is bruges blandt andet til mojito og andre populære drinks.