Shopping

Hvad er en vovseboks?

En vovseboks er helt enkelt en gave til dig og din lodne ven, som I modtager på månedlig basis. Boksen indeholder 5 kvalitetsting, som kan være enten godbidder eller noget sjovt aktivitetslegetøj til din hund. Produkterne er tilpasset din hunds størrelse afhængig af, om den er lille, mellem eller stor. Vovseboksen ankommer hver måned ved gratis levering, og du kan få den leveret lige udenfor din dør. Du bestiller selv, hvor mange gange du ønsker at modtage boksen. Du kan vælge en periode på enten 3 eller 6 måneder, hvor du sparer penge ved at vælge den lange periode. Du vil med garanti finde vovseboksen rigtig spændende og bestille den igen til dig og din hund. Med vovseboksen får i nemlig mange gode stunder sammen, som også du som ejer vil komme til at nyde godt af.

 

Hvordan bestiller man en vovseboks

Der findes ikke noget så dejligt som at se sin bedste ven glad, og dette er også på betingelse af, om din bedste også er dit kæledyr. En hund bringer meget glæde med sig – både hvis man er enlig ejer, eller hvis ejerne består af en hel familie med mange børn. Hunden bidrager til en god og aktiv hverdag. Det er helt simpelt at bestille en vovseboks. Du skal blot gøre følgende:

 

  1. Gå ind på Vovseboxen.dk
  2. Start med at vælge hundestørrelse. Er din hund lille, mellem eller stor?
  3. Vælg om du vil modtage vovseboksen i 3 eller 6 måneder
  4. Vælg leveringsform. Leveringstiden lyder på 1-2 hverdage for den enkelte boks, og den næste kommer automatisk efter 30 dage

 

Bestil en vovseboks hjem

Så enkelt er det at bestille en vovseboks hjem! Er du også interesseret i at bestille en vovseboks til dig og din hund, kan du følge ovenstående 4 trin. På Vovseboxen.dk kan du også læse meget mere om den sjove boks og blive klogere på, hvordan abonnementet fungerer.