Nyheder

Husk proteinpulver på slankekure – så øges mæthedsfornemmelsen

Der findes utallige af slankekure på nettet, som alle beskriver den nemme vej til succes – altså et bemærkelsesværdigt vægttab. Dét de mange slankekure glemmer at informere deres forbrugere om, er dog vigtigheden af protein, der er den største spiller i forbindelse med ens mæthedsfornemmelse. Husk proteinpulver på slankekure, da det kan være disse, der gør at man holder sig fra de nemme løsninger og snacking, når den lille sult melder sig i løbet af eftermiddagen eller aftenen. Indtagelse af protein og proteinpulver kan være grynet, der får vægtskålen til at tippe den rette vej.

Det kan virke nemt at starte op på slankekure, dog holder denne følelse oftest kun nogle dage, hvorefter gamle vaner, måltidsmønstre og cravings dukker op – især hvis man har valgt en slankekur, der kraftigt reducerer indtagelsen af kulhydrat og stivelse. Proteinpulver kan være værd at huske på slankekure, da det er protein i samarbejde med fedt, der holder kroppen mæt, dertil kommer at fedt er det næringsstof, der giver det største energimæssige udbytte, når det omsættes. Husk proteinpulver på slankekure, da en lille milkshake i løbet af eftermiddagen, kan nedkæmpe trangen til kage på arbejdet eller et stykke chokolade.

Slankekure, der vender ens hverdag på hovedet

Ofte er det et spørgsmål om vaner, der er det store problem i forbindelse med slankekure, dette gælder både madvaner og indkøbsvaner, men også de vaner man har i forbindelse med spisning når man føler bestemte ting, såsom kedsomhed, tristhed eller glæde. At spise efter sine følelser kan være utroligt svært at lægge på hylden, når man går på slankekur.

Husk dog proteinpulver på slankekure, da dette kan være med til at holde den lille sult væk, eller blot gøre at man føler sig mere mæt og derfor ikke føler behovet for de ’ulovlige’ mellemmåltider. Det er aldrig rart at få vendt end hverdag på hovedet, heller ikke selvom det er noget man selv har taget beslutningen om, som det er gældende i forbindelse med slankekure. Derfor vender mange sig mod dét man kender og føler sig tryg ved – maden, efter blot få dage.

Husk proteinpulver på slankekure – især hvis du også træner

Mange ønsker at se hurtige resultater når de går på slankekur, da det er tallet på vægten og antallet af formindskede centimer om hofte, talje, mave og lår, der virker motiverende for de fleste. Langt de fleste typer af slankekure opfordrer også til et øget fysisk aktivitetsniveau, hvor man har mulighed for at forbrænde noget af kroppens fedt og opbygge større muskelmasse.

Husk proteinpulver på slankekure, da dette kan være med til at opbygge den ønskede muskelmasse, der gør det lettere at tage en overskydende kropsvægt, men som også medvirker til at de synlige resultater ses hurtigere. Dog skal man huske på, at proteinpulver bør indtages som et kosttilskud, og at dette kun virker, hvis man samtidig har en kostsammensætning af rette mængder protein, fedt og kulhydrat. Samtidig skal man huske på, at kroppen ikke kan optage uanede mængder af protein.