Uncategorized

Hold styr på din garderobe med et garderobestativ

Det er vigtigt at organisere sit tøj overskueligt og nemt. På den måde undgår du at dit tøj flyder over det hele, og samtidigt er nemt at finde. Der findes faktisk en meget nem løsning på dette problem – et garderobestativ. Du kan placere et garderobestativ lige hvor det passer i din bolig. I soveværelset eller måske i et påklædningsværelse hvis du har sådan et. Herunder kan du læse nogle gode tips til hvordan du opbevarer dit tøj, og hvordan du vælger det rette garderobestativ.

Mange fordele ved et garderobestativ

Der er rigtig mange fordele ved et garderobestativ. Du skal dog være opmærksom på, at de ikke giver det sammen beskyttelsesniveauet for dit tøj, som om du ville få fra et traditionelt. skab. Men det er stadig en super nem og bekvem opbevaringsmulighed for dit tøj. En af de største fordele, er at et garderobestativ er meget mobilt, og du kan således flytte det rundt, lige præcis hvor du ønsker det skal stå. Et garderobestativ er typisk lavet i plast eller metal, og det kommer i mange kvaliteter og priser. Her kan du få mere inspiration til at finde dit nye garderobestativ.

Brug dit garderobestativ til at tørre dit tøj

En anden fordel er, at du kan bruge dit garderobestativ til at tørre dit tøj, efter du har vasket det. På den måde kan du ofte undgå at stryge det, da det hænger på bøjler og tørre. En tredje fordel er, at det er nemt at overskue dit tøj når det hænger på et garderobestativ.

Et garderobestativ pynter

En fjerde fordel er, at det faktisk kan pynte i rummet, hvis du arrangerer det på den rigtige måde, og finder et elegant garderobestativ.

Du kan faktisk også bygge dit eget garderobestativ, og det kan du læse mere om her.

Husk de rigtige bøjler

Det er vigtig at du vælger den ideelle bøjle, der passer til dit tøj. Der findes således mange forskellige slags bøjler, der passer til forskelligt tøj. Her er lidt du skal være opmærksom på, når du vælger bøjler til dit tøj.

Størrelse

Du skal huske at vælge en bøjle der passer til dit tøj. Hvis du f.eks. skal hænge en tung vinterjakke op, skal du have en tykkere bøjle, mens du kan bruge en standard bøjle til f.eks. dit lette sommerjakke.

Bredde

Du skal være opmærksom på at vælge en bøjle der passer i bredden. Brug ikke en bøjle, der er for stor til dit og derfor trækker på skuldrene. Du skal heller ikke anvende en bøjle, der er for lille, og får skuldrene til at gå ned.  Forsøg altid at finde en bøjle der så vidt mukligt opretholde tøjets originale for.

Der findes som sagt et utal af forskellige bøjler, og naturligvis også bøjler til børn og unge. Mænd og kvinder bruger ofte forskellige bøjler. Hvis du vil hav en komplet guide til hvordan du skal hænge dit tøj på, kan du læse mere her.