Erhverv

Gode idéer til firmaarrangementer

Et godt arbejdsmiljø er vigtigt, og for at medarbejderne på en arbejdsplads har det godt, er det vigtigt, at de føler sig tilgodesete og velkomne. Uanset størrelsen på et firma, er det en god idé at forkæle medarbejderne med et firmaarrangement i ny og næ. Om det så er en sommerfest, teambuilding, fredagsbar eller fejring af en ny, stor kunde, så værdsætter medarbejderne at blive inviteret til arrangementer uden for arbejdspladsen, og glade medarbejder giver bedre og mere effektive medarbejdere. Her får du nogle gode idéer til, hvor og hvordan du skal afholde dit næste firmaarrangement. Optag let et lån, hvis firmaet ikke lige har råd til et arrangement nu og her.

 

Ryst kollegaerne sammen gennem udfordringer

Der er ikke noget, der kan ryste medarbejdere sammen, som at stå sammen om en udfordring, der skal løses i samlet flok. Eksempelvis kan en flok kollegaer inddelt i grupper arbejde sammen om at løse en mystisk gåde eller opklare et mord i et af underholdningscentrene i Danmark. Eller måske skal I stå sammen om at klatre gennem trætoppene, og holdet er ikke i mål, før alle er kommet sikkert gennem banen. Mulighederne er mange.

 

Tag på udflugt ud i det blå

En sommerfest holdes bedst under åben himmel. Hvis vejret er til det, er der ikke noget hyggeligere end en hel dag i kollegaers uformelle selskab uden for i vores smukke land. En sommerfest i det blå kan eventuelt starte i en af landets mange parker, eller i en privat have, og derefter fortsætte på kanalrundfart eller i lejede både, en tur ud i en skov for at spille paintball, en tur i forlystelsespark, en quiz på cykel rundt i byens gader og mange andre ting. Udnyt det gode vejr og arranger en skøn dag for dine medarbejdere, og de vil lære hinanden bedre at kende og få en dejlig dag ud af det.