Shopping

Gå på shopping efter vitaminer

Du kan umuligt være i tvivl om, at vitaminer er utrolig vigtige for os mennesker. Det er blevet fortalt igen og igen og igen. I skolen, i fjersynet, i radioen, i film, hos lægen, på internettet og endda på busreklamer. Ja alle steder er vi gentagelige gange blevet gjort opmærksom på, at vitaminer er yderst vigtige for en sund og velbalanceret krop. Men er du egentlig klar over, hvad vitaminer er? Og hvorfor du bør indtage en vis mængde af dem dagligt? Vitaminer er næringsstoffer, som er nødvendige for, at kroppen kan fungere. De har alle forskellige virkninger og egenskaber, og må derfor ikke erstattes af hinanden. Det er her vigtigt at gøre opmærksom på, at kroppen ikke selv kan danne vitaminerne, hvorfor disse skal tilføres gennem maden. Læs mere om vitaminer her.

Hvorfor har man brug for kosttilskud?

Et kosttilskud har til formål at supplere din normale kost og skal derfor ikke spises som en erstatning til almindelige madvarer. Idet vitaminer og mineraler spiller en afgørende rolle i mange af kroppens processer, er det vigtigt, at vores daglige behov for vitaminer og mineraler bliver dækket. Her er nogle mennesker gode til at få dækket disse behov gennem en sund og varieret kost, mens andre oplever stor gavn af at indtage kosttilskud som supplement til en almindelig sund kost og livsstil. Kosttilskud kan bidrage til mange ting for kroppen. De kan blandt andet bidrage til:

  • At mindske træthed og udmattelse.
  • Sunde muskler og led.
  • At styrke kroppens vitalitet.
  • At styrke immumforsvaret.

Det er derfor for mange en god idé at supplere kosttilskud til den daglige kost. For at øge optagelsen af dine vitaminer er et god råd, at indtage kosttilskudet om morgenen sammen med morgenmaden og noget fedtstof. Dette fremmer optagelsen af de fedtopløselige vitaminer K, E, D og A. God fornøjelse med vitaminerne.