Erhverv

Gå ikke på kompromis, når du skal leje nyt erhvervslejemål

Hvis du står overfor, at skulle leje et nyt erhvervslejemål, så er det uhyre vigtigt, at du ikke ender med at gå på kompromis med dit valg. Dit lejemål danner dit daglige rammer for din virksomhed, hvilket betyder, at det både vil være hvor, du selv har din daglige arbejdsgang, men også hvor dine ansatte vil være til dagligt. Derfor er det vigtigt at sikre, at det er et lejemål, der passer sublimt sammen med dine krav og behov, hvad end du er meget krævende eller du derimod er åben overfor langt de fleste muligheder.

Det forholder sig naturligvis således, at der findes rigtig mange forskellige ledige lejemål på det danske marked. Derfor vil du med garanti også kunne finde frem til den helt rette løsning for dit vedkommende i et område, der tiltaler dig. På trods af dette, så kan det dog være vanskeligt at vælge den rette løsning. Det skyldes, at de mange ledige lejemål kan gøre det vanskeligt at vælge blandt dem. Hvis du selv leder efter et nyt erhvervslejemål, så kan du bl.a. finde en lang række forskellige ledige af slagsen på www.edc.dk/erhverv – og derfor er der naturligvis også den rette for dig.

Sørg for at have styr på det juridiske aspekt

Det er uhyre vigtigt, at du sørger for at have styr på det juridiske aspekt, da det også ensbetydende med, at du skal sørge for, at det ikke er noget, du springer for nemt henover. Hvis ikke du er garanteret, at du selv har styr på samtlige aspekter af den juridiske del af, at skulle leje et nyt lejemål til din virksomhed, så bør du selvfølgelige sørge for alliere dig med en person eller derimod en virksomhed, der har nødvendig erfaring og ekspertise, der kan bruges i denne forbindelse.

Derfor er det f.eks. også en god idé, at du får en professionel advokat til at gennemlæse den kontrakt, du får på dit lejemål. Hvis du ikke har fået en fysisk kopi, så skal du selvfølgelig blot udbede dig tiden til at gennemlæse din kontrakt, inden den underskrives. I en sådan forbindelse har du nemlig mulighed for at sende den til en dygtig advokat med posten (du finder kuverter her), så han eller hun kan gennemgå samtlige dele af kontrakten inden, du skriver under. På denne måde kan du være sikker på, at du ikke ender med at underskrive noget, du ikke bør underskrive.

Vær stærkt opmærksom på dine krav

Det er uhyre vigtigt, at du har fokus på dine krav og dine behov, så du er sikker på at kunne vælge det rette erhvervslejemål. Derfor bør du også give dig tiden til at udarbejde en sublim liste over de krav, du stiller til et nyt erhvervslejemål. Hvis du reelt set har en god fornemmelse for hvad, du leder efter, så er det også meget nemmere for dig at finde frem til lige netop dén løsning, der er den bedste for dit vedkommende. Derfor er tiden også godt givet ud, hvis du laver en liste over dine krav.