Erhverv

Frokostordning på arbejdet – Lækker mad til firmaets medarbejdere

frokostordning-silkeborg

Der er mange fordele at tage i betragtning, hvis man overvejer at få en frokostordning med god, sund mad til sin virksomhed. En overvejende stor fordel er, at det som virksomhedsejer kan være godt at investere i sine medarbejders sundhed, da sunde medarbejdere er glade, produktive medarbejdere, og dermed kan man formindske sygefraværet og forbedre livskvaliteten hos sine medarbejdere. Derudover er det også meget mere praktisk for medarbejderne, der kan spare en masse tid, da de ikke behøver at bruge en masse energi på at lave en god, indbydende madpakke, som man rent faktisk har lyst til at spise.

De fleste danskere tilbringer halvdelen af deres hverdag på arbejdspladsen, og mange har et meget stillesiddende arbejde, hvor man ikke rører sig ret meget. Derfor er det mindst ligeså vigtigt, at man har nogle sunde kostvaner, som det er at motionere regelmæssigt. Derfor kan det både som virksomhedsejer og medarbejder være en stor fordel og glæde at have en sund og lækker frokostordning, da sund mad blandt andet forebygger livsstilsygdomme og giver et større overskud i hverdagen, og da frokosten som regel er det hovedmåltid, der bliver indtaget på arbejdspladsen. Derfor giver det god mening for virksomhedsejerne at investere i en frokostordning og dermed prioritere en sund madpolitik højt. Du kan altså også opnå et bedreselvværd med en frokostordnet, læs mere her

frokostordning-silkeborg

Lokal catering firma leverer sund mad til din virksomhed

Hvis man som virksomhedsejer i Silkeborg og omegn er interesseret i at investere i en sund og velsmagende frokostordning til sine medarbejdere, kan man med fordel kontakte det lokale catering firma, Madmutter, som har stor erfaring med at levere lækker, hjemmelavet mad som frokostordninger til virksomheder i alle størrelser i Silkeborg og omegn. Madmutters frokostordning består som regel af 1 lun ret, 2-3 slags hjemmelavet pålæg, 2-3 slags hjemmelavede salater samt hjemmebagt brød, men de tilbyder også skræddersyede løsninger efter dine ønsker selvfølgelig til en attraktiv og konkurrencedygtig pris. Vis dine medarbejdere at du prioriterer deres sundhed højt og find mere information om Madmutters lækre frokostordning hos Madmutter.dk, eller ring på tlf.: 20 88 76 22 og få et godt tilbud på en frokostordning til din virksomhed.

Vil du gerne læse mere omkring levering af frokostordning i Silkeborg og omegn, kan du med fordel tage et kig på virksomhedens hjemmeside, hvor der vil være god mulighed for at finde mere information omkring emnet.