Bolig

Find den perfekte frokostordning til dit firma

Når man skal på arbejde og har pakket en trist madpakke, der egentlig ikke er hverken spændende eller særligt frisk ved frokosttid, så kunne man godt tænke sig en frokostordning. En frokostordning er også med til at promovere, at man kan sidde og nyde noget mad sammen med sine kollegaer og så kan man være med til at øge arbejdsglæden ret effektivt. Hvis man ser frem til at få en lækker frokost omkring pausen, så kan det være en del nemmere at komme igennem timerne indtil frokost og hvis det ikke er arbejdsglæde, så ved jeg ikke hvad det er.

Når du skal vælge cateringfirma

Det er de færreste firmaer, som har en regulær restaurant i deres bygninger. Derfor er det ofte nødvendigt at ty til et cateringfirma, som kan levere de retter, som man ikke selv har kapacitet til at lave. Hvis man skal hyre et cateringfirma til at få noget mad ud af huset, så er det en fordel, hvis man prøver et par forskellige af inden man beslutter sig. På den måde kan man finde ud af, hvor man gerne vil have maden fra fremover.

Få tre skarpe tilbud

Hvis du gerne vil i gang med at udvælge det perfekte cateringfirma til at stå for jeres frokostordning, så kan det være en fordel at starte med ca. tre forskellige, så man har lidt forskelligt at vælge imellem. Det kan godt være, at man ikke lige kender tre forskellige cateringfirmaer tæt på jeres firma på stående fod, men der er heldigvis hjælp at hente. Få tre forskellige tilbud gennem LeMenu, for så er det cateringfirmaerne der kommer til jer. LeMenu – mad ud af huset i Skanderborg og mange andre steder i Danmark. Her er med sikkerhed noget, som vil falde i jeres smag og gøre frokostpausen til dagens højdepunkt.