Bolig

Få en glidende overgang mellem dine gulvbelægninger og tæpper

I dag er gulvtæpper en del af mange danske hjem, men sådan har det ikke altid været. Det var kun et begrænset antal gulvtæpper, man så i Danmark i 1500-tallet. Senere blev gulvtæpper brugt i de borgerlige hjem i begyndelsen af 1800-tallet, og først senere i 1900-tallet blev gulvtæppet udbredt til resten af Danmark. Dengang var gulvtæpperne ikke så store, men i dag fylde man hele stuer, værelser og gange med dem. De skal dog også passe til overgangene mellem de forskellige rum, og det kan man eksempelvis gøre med en tæppeliste, som sikrer et flot finish mellem gulvtæpper og gulve. Lyder det spændende, så kan du læse mere herunder.

Beskyt dit gulvtæppe med en tæppeliste

Der er flere grunde til, at man bruger tæppelister i dag, en af dem er blandt andet, så man undgår trevlede kanter, som for det første ikke ser pænt ud og for det andet, så kan man falde i dem. Derudover bruger man også tæppelister til at rette gulvtæppet ud og sørger for at holde tæppet på plads. Man undgår også folder, og derved får man et jævnt og stabilt gulvtæppe, der ser nydeligt ud.

Der findes mange forskellige tæppeliste modeller i dag. De kommer i forskellige højder, bredder og monteringsformer, der er blandt andet nogle, der er selvklæbende eller udstyret med et kliksystem osv. De kommer også i forskellige overflader såsom i aluminium, natur eg, guld, messing og mange flere. Det betyder, at man kan finde præcis det look, man leder efter, uanset om det skal være moderne eller gammeldags.

Find et stort udvalg af tæppelister på nettet

Så er du interesseret i at finde tæppelister, der kan lave et flot finish mellem dine gulvtæpper og gulvbelægninger. Så kan du se mere her og finde yderligere information omkring virksomheden Gefionprofiler.dk og, hvilke modeller de har på deres hjemmeside.