Erhverv

Få firmajulefrokosten på plads

Forestil dig dette scenarie: Firmajulefrokosten er lige om hjørnet. I har travlt i virksomheden, og tiden og overskuddet til at arrangere årets julefrokost er knap. Jo tættere, I kommer på jul, jo mere stressede bliver I over eventet, for hvordan skal I få fat på underholdningen, når tiden nu er så knap? Frygt ej! Selvom det er ved at være sidste chance for at få julefrokosten på plads, behøver det ikke at være svært eller tidskrævende.

Planlæg en god julefrokost

Der findes mange forskellige meninger om, hvad en god julefrokost er, men vigtigst er, at eventet skal handle om at have det sjovt. Julefrokosten er et event, hvor alle i virksomheden mødes på lige fod, da det vante hierarki i virksomheden ikke er i spil. Du kan derfor tage en øl eller snaps med chefen, skråle til musikken med dine kolleger og spise dig mæt i lækker julemad med alle de ansatte.

Det er også blevet populært med underholdning til julefrokosten, da underholdning oftest falder i god jord hos de ansatte. Underholdningen kan blandt andet bestå af livemusik, standup eller andre festlige indslag, som kan hjælpe med at løsne stemningen. Som underholdning kan I også planlægge aktiviteter, som udføres af de ansatte. Det kan eksempelvis være limbo, tegn og gæt eller karaoke.

Tag til et event, der bliver planlagt for jer

GRUNK EVENT er Danmarks største leverandør af julefrokoster, som lover hygge- og festgaranti. I 2018 har de sammensat fire forskellige eftertragtede julefrokoster i København, hvor kendte kunstnere som Infernal, Ankerstjerne, Zididada og MC Einer optræder. Julefrokosterne er sammensat, så der er noget for enhver smag, og firmaet går meget op i kvalitet. Har I lidt travlt med at få julefrokosten på plads, kan I derfor skyde genvej og tage til et af GRUNK EVENTS julefrokoster, hvor de sørger for alt, så I kan nyde festen.