Nyheder

Få en rejse for livet med familie og venner

De fleste mennesker drømmer om at komme til safari-land og opleve den fantastiske natur og de vilde dyr, mens solen står op over den uendelige savanne. Den oplevelse kan faktisk blive endnu bedre, selvom det kan være svært at tro. For du kan tage familie og venner med på eventyr til Afrika, så I for altid kan deles om minderne. Det er nemmest, når alle har været der. For det at gengive Afrikas land, kan ikke nå selve oplevelsen til sokkeholderne.

Få det hele planlagt hjemmefra

Selvom du næsten ikke kan få armene ned over at skulle på rejse med dine nærmeste, så ved du også godt, at der kan opstå uenigheder i en stor flok undervejs. For at undgå det så rejsen kan blive helt perfekt, kan du med fordel arrangere alt inden afrejse. Således er alt logistik klaret hjemmefra, og I kan få en dansk rejseleder med jer under hele turen, der fortæller hvornår I skal det ene og det andet, og hvad I skal have med. Så behøver ingen af her at have pakket ”skænderierne” med på rejsen. Lad endelig dem blive derhjemme og nyd turen i fulde drag. Tag trygt med familie og venner på grupperejse til Afrika.

Så kommer næste, vigtige punkt. Hvor skal I rejse hen? Af steder, I kan opleve, er for eksempel:

  • Dette sted er et af de mest oplagte steder til safari. Det fås faktisk ikke bedre. Her kan I komme helt tæt på de vilde dyr, se en skøn natur, I kan snorkle og tage en afslapningsdag på stranden.
  • I kan besøge lande som Ghana eller Senegal. Disse steder vil byde på fest og farver, som du aldrig har set det før, og som gør en hammer glad i låget.
  • Er I en aktiv familie eller vennegruppe, kan I tage en stor udfordring op om at bestige Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. Ved at I tager afsted sammen i en gruppe, kan I støtte hinanden, når det gør særligt ondt. I kan også træne op sammen inden turen, så I får mest ud af det.

Tag afsted med fremmede mennesker

Er dine venner og familie ikke så interesseret i at komme på safari, eller vil du gerne udfordre dig selv ekstra, så kan du også rejse på grupperejser med fremmede mennesker, som du altså ikke kender. Her har I i hvert fald en fælles interesse, som er rejsen til Afrika. Det vil også være med til at give nye relationer og perspektiver på livet. Nye perspektiver fås både ved nye mennesker men i høj grad også på selve turen, som er meget anderledes fra Danmark.