Erhverv

ALVAC A/S gør lasten let som luft

Konstruktionsarbejde er hårdt arbejde. Hvad enten man er anlægsgartner, entreprenør, vejbygger eller noget helt andet, indgår det at løfte tunge laster i arbejdsbeskrivelsen. Til at løfte de tungere materialer såsom beton, granit eller metal er der ganske enkelt brug for løftemaskiner. Hos ALVAC A/S er de specialiserede i at optimere konstruktionsarbejde med vakuumløftere, der kan gøre enhver last let som luft.

Hverdagen indenfor konstruktionsbranchen indebærer i den grad hårdt arbejde og fysisk slid. Eksempelvis det at lægge et fortov kræver, at utroligt mange tunge fliser skal løftes og flyttes med præcision. I netop sådanne – og mange andre – situationer står ALVAC A/S klar til at komme med en kvalificeret løsning, der gør arbejdet lettere. Her tilbydes et væld at vakuum løftemaskiner, som ikke blot er et effektivt arbejdsredskab, men samtidigt også gør arbejdet meget mere skånsomt for medarbejderne.

Stor erfaring og stærk position

ALVAC A/S har hjulpet adskillige virksomheder indenfor industri, bygge- og anlægssektoren siden deres start i 1988, hvor de første løftemaskiner blev udviklet. Siden da har danske såvel som internationale virksomheder gjort brug af ALVAC A/S’ individuelt tilpassede grundmoduler. Med andre ord har virksomheden altså stor erfaring indenfor faget, hvilket har givet dem en stærk position på markedet. Dette ses også ved de kommentarer og anbefalinger, som tidligere kunder har knyttet til de forskellige maskiner.
Selvom ALVAC A/S har et bredt sortiment af forskellige løftemaskiner, har maskinerne alle det tilfælles, at de er danskproducerede og gennemtestede, inden de sælges på markedet. På den måde kan som virksomhed vide sig sikker på, at udstyret, man køber, er sikkert at anvende og lever op til høje kvalitetsstandarter samt de lovmæssige sikkerhedskrav.

Kundespecifikke løfteløsninger

Behovene for løft ser forskellige ud alt efter projektet, man som virksomhed arbejder på. På deres hjemmeside har ALVAC A/S vist en række eksempler på løsninger, som tidligere kunder har benyttet sig af – dette gælder både løft af små, simple enheder og løft af de helt store, tunger emner. Særligt for vakuumløftere er ikke blot deres nemme håndtering og det, at arbejdsprocessen foregår langt hurtigere end den manuelle tilgang, men endnu vigtigere er, at de er med til at forebygge helbredsproblemer hos medarbejderne, da de minimerer nedetiden i arbejdsprocessen, alt imens vakuumteknologien tager sig af den tunge vægt, så medarbejderen bliver skånet.

For at være sikker på, at det er den rigtige løsning, man finder frem til, er det muligt at få individuel rådgivning hos ALVAC A/S. Med deres store viden om de forskellige maskiner og erfaringen indenfor et væld af brancher, vil rådgivning i forbindelse med køb af løftemaskiner således give de bedste forudsætninger til projektet. Sortimentet indenfor konstruktionsløft byder på løftere til konstruktionsbyggeri, der kan løfte mellem 85 og 1000 kg. Uanset hvor tung en last, der er brug for at løfte, kan ALVAC A/S gøre lasten let som luft!

Se de mange maskiner og find den mest kvalificerede løsning på løfteudfordringer på hjemmesiden.