Uncategorized

3 alternativer til løbeturen

Den nemmeste form for motion er da at løbe en tur. Du skal bare have sko på og ud af døren. Det har du sikkert hørt mange gange, og alligevel kommer du ikke af sted så ofte som du gerne ville. 

For størstedelen af befolkningen, er det nemmere at komme ud og dyrke motion, hvis de har nogen der holder dem ansvarlige. 

Der er mange alternativer til at løbe en tur. De tre nævnte alternativer er valgt ud fra at det ikke nødvendigvis er en holdsport, dvs. selv hvis du har valgt løb, fordi det er en solitær sport, kan du være med her.

Spinning

Spinning er den ultimative ”alene, sammen med andre” sport, hvor I alle giver den max gas, for jeres egne resultaters skyld. Du får med garanti sved på panden og gang i benene – og det endda uden at belaste dine knæ i samme grad som når du løber. 

Det kræver godt nok nogle specielle sko, og muligvis også noget nyt træningstøj – men man skal aldrig gå ned på udstyr, ved du nok. 

Badminton 

Til badminton går det galt hvis du ikke dukker op, for så er der nogen der ikke har en træningspartner. Har du en fast træningspartner kan I både spille mod hinanden eller spille double mod andre, så du bestemmer selv hvor alene du vil være til badminton. Her får du ikke blot gang i benene, men i hele kroppen.

Denne sport kræver også lidt nyt udstyr i form af en badmintonketcher, badminton taske og badmintonsko – find det på https://www.badmintonsiden.dk/.

Dans

Dans er mange ting. Det er ikke kun standard og latin med en partner, som du ser i Vild Med Dans. Der er masser af varianter hvor du danser alene, men med et hold. Også her er gang i hele kroppen, og du får en ny færdighed, du kan vise frem på dansegulvet til næste fest. 

Alt efter typen af dans vil sko og udstyr variere. Du får det at vide på forhånd hvis du skal have noget særligt med. Rigtig mange danseskoler giver gratis prøvetimer, så du kan prøve nogle forskellige inden du beslutter dig.